2011. szeptember 27., kedd

Természetes Kékes Holdkő Drágakő Ezüst Fülbevaló - Jelenlegi ára: 6 100 Ft


INGYENES SZÁLLÍTÁS
Szállítási idő: Fizetés után kb 1, 5-2 hét
Indiai Valódi Holdkő Holdköves Drágakő Ezüst Fülbevaló
Kódszáma: HOL048
Az ékszer kizárólag szép, válogatott, jó minőségű természetes indiai kékes irizálású, szivárvány holdkövek felhasználásával készül.
Szivárvány Holdkő mérete: 4 x 4mm, 8 x 10mm
Fülbevaló mérete: 38 x 13mm
Súlya: 7, 4 gramm
Anyaga: 925 ezüst
A természetes Holdkő gyógyhatása:
A holdköveink Sri Lanka-i vagy indiai természetes, valódi holdkövek, kékes irizálással, amit szivárvány holdkőnek neveznek. Ezek nem szintetikus holdkövek, azokat egyszerűen felismerheti mindenki, ugyanis minden kövük, gyöngyük teljesen egyforma, míg a valódi holdkő mindegyike egyedi darab. Beszerzése igen nehéz, ritka a szép, válogatott holdkő. Ezért, és ismert gyógyhatásai miatt is az áruk drágább a többi drágakőnél.
Eleme a víz. Holdkővel a következő csakrákat aktivizálhatjuk: torok csakra, sex csakra.
A nőiességet, az eleganciát megtestesítő drágakő. Az arabok a családi békét, a gyermekáldást várták tőle, az indiánok a Nagy Istennő köveként tisztelik. Már évszázadokkal korábban is gyógyításra használták a természetes holdkövet.
A gyermekáldást is elősegíti. Legjobb hatást úgy érhetjük el, ha teliholdnál feltöltjük a drágakövet, vagy ékszerünket. Ha az ékszerek ezüstből készültek akkor, nem csak a drágakő, hanem az egész ékszer energetizálódik. A természetes, valódi holdköveket egy ezüst tálkába, vízbe, kékes vagy ezüstös alapra is helyezhetjük és így tegyük őket ki éjjel feltölteni. Figyeljük a teliholdat, mert ekkor van a legerősebb kisugárzása, teliholdnál nem szabad a holdkő ékszereket viselni.
Holdkő gyógyhatásai: Segíti az áldott állapotba kerülést. A nőgyógyászati panaszokat is megszünteti, enyhíti. A kezdődő rákos daganatok megszűnését és visszahúzódását is elősegíti. Menstruációs panaszokat, klimaxos problémákat enyhíti. Méregtelenít, jó hatással van a bélrendszerre, gyomorfekélyre, agyalapi mirigyre. A hormonháztartás minden problémájára jó hatással van.
Erősíti a női kisugárzást, érzékenységet, a nőiességet. Kiegyensúlyozottá, határozottá tesz. Kifejezetten kedvező hatással van az üzletasszonyok életére, segíti a kommunikációt pl. tárgyalásokon, megbeszélésen stb.
Ajánlott egy kis holdkőből készült kabalát, vagy éppen ékszert mindig magunknál tartani. Sokan marokkőként is használják, kulcstartón, telefondíszen, vagy táskadíszen. A lényeg, hogy minél többet érintkezzen bőrünkkel a holdkő, minél közelebb legyen, hogy átvegyük a rezgését. Hozd felszínre az elnyomott érzelmeidet, gondolataidat és fogadd el a nőies oldaladat! Tökéletes ajándék hölgyek részére.
Válogasson természetes, valódi, egyedi drágakő fémjelzett 925 ezüst ékszereink közül, melyek a következő drágakövek felhasználásával készülnek: Garnet, Citrin, Kék Topáz, Füstös Kvarc, Labradorite, Peridot, Holdkő, Ametiszt, Ónix, Lápisz Lazuli, Iolite, Karneol. Egyedi drágakő ezüst karkötő, gyűrű, medál, nyaklánc fülbevaló online rendelés, vásárlás elérhető áron. Vásárolja meg, rendelje meg most csodálatos drágakő ékszereit!
Ingyenes szállítás:
0Ft a postaköltség.
Tehát Önt nem terheli semmilyen extra költség ha előreutalással vagy csekkes fizetéssel egyenlíti ki a  számlát. A szállítás teljesen ingyenes.
Fizetés:
Miután elküldte rendelését és megkapta a visszaigazolást, nincs más dolga mint kifizetni a terméket. Fizethet banki átutalással és postai csekken is. Átutalást indíthat kényelmesen otthonról, ha rendelkezik netbankárral, vagy közvetlenül is befizetheti az összeget egy K&H bankfiókban. Intézheti a fizetést postán is, ez esetben egy a címünkre kiállított csekket kell feladnia.
Mindkét esetben fel kell tüntetni megjegyzésben a megrendelt termékek cikkszámát vagy megnevezését. Utánvételes fizetésnél 1000 Ft postaköltséget számolunk fel.
Elállás a vásárlástól:
Ha a termék nem nyerte el a tetszését akkor a küldemény kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül kell jeleznie a rendeléstől való elállást. Ez esetben 30 napon belül az összeget visszautaljuk Önnek.
Szállítás:
A termékeket postán küldjük, a drágább megrendeléseket is a posta futára kézbesíti. Minden küldemény értékbiztosított és nyomon követhető. A kisebb küldeményeket ajánlva, LNK jelzővel ellátott küldeményként postázzuk, így a küldeményt mindenképp alá kell írnia a címzettnek.



Jelenlegi ára: 6 100 Ft

Az aukció vége: 2011-09-25 16:12
. Természetes Kékes Holdkő Drágakő Ezüst Fülbevaló - Jelenlegi ára: 6 100 Ft

Fontos