2011. október 21., péntek

BALDONI, JOHN - Irányítsa főnökét! - Jelenlegi ára: 2 655 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
240367
BALDONI, JOHN
Irányítsa főnökét!
John Baldoni Felkészült arra, hogy elismert, nagy formátumú és hatékony vezetővé váljon? Az Irányítsa főnökét! ehhez a szerepváltáshoz ad útmutatót és nélkülözhetetlen vezérfonalat. Akkor lehet sikeres irányító, ha az olyan képességeit, mint a közösségteremtés, az energikusság, az empátia, a rugalmasság és a perspektivikus gondolkodás tökélyre fejleszti - ezek ugyanis azok a klasszikus vezetői vonások, amelyekkel a szervezet bármely szintjén dolgozó embereket a leghatékonyabb és legjobb munkára lehet serkenteni. A 3K (koordináció, kooperáció, kollaboráció) keretei között ugyanis a felső vezetők, a középvezetők és a beosztottak nem egymás ellenfelei, hanem egy olyan játék résztvevői, amellyel mindenki csak nyer. Ez a módszer a középvezetők munkájában a legfontosabb, ugyanis ők azok, akik főnökeikre, azonos szinten dolgozó munkatársaikra és beosztottjaikra egyaránt hatással vannak: elköteleződésük és viselkedésük mindhárom csoportnak példát nyújthat. John Baldoni nemzetközileg elismert vezetési tanácsadó (coach). Számos, vezetéssel kapcsolatos könyv szerzője, és szerepel a 2007-ben összeállított, "A világ harminc legbefolyásosabb vezetőguruja" sikerlistán. Ő írja a Harvard Business Publishing szakfolyóirat és a Bloomberg. com üzleti hírportál "Vezetés a munkában" című közös rovatát. Vezetéstudományi tanulmányai megjelentek a BusinessWeek. com és a FastCompany. com oldalakon. Rendszeresen hivatkoznak rá a New York Times, a USA Today és az Investor' s Business Daily cikkeiben.
978 963 05 9011 2 o 195 o B5 o Kartonált, ragasztókötött
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 655 Ft

Az aukció vége: 2011-10-20 15:17
. BALDONI, JOHN - Irányítsa főnökét! - Jelenlegi ára: 2 655 Ft

Fontos