2011. október 3., hétfő

Forever Aloe Moisturizing Lotion (lila krém) - FLP - Jelenlegi ára: 2 890 Ft


Aloe Moisturizing Lotion
Az időjárás, a szél és a sok szennyeződés az idő múlásával nyomot hagynak bőrünkön. Mostantól hatékonyan védhetjük magunkat a kiváló Aloe Moisturizing Lotionnal.
Ez az egyedülálló hidratáló krém kimagasló nedvesítő tulajdonságokkal rendelkezik. Kollagént és elasztint tartalmaz, hogy a bőrt simán tartsa, rugalmassá és puhává varázsolja, miközben fenntartja a bőr természetes pH egyensúlyát. Sűrűbb, mint az Aloe Lotion.
Ideális az elveszett nedvességtartalom pótlására és a bőr puhaságának, selymességének megőrzésére. Az Aloe Moisturizing Lotion kiválóan alkalmas az arc, a kéz és a test ápolására is, hiszen semlegesíti a szennyezések és a környezet káros hatásait. Miután a hidratálót felkentük és az beszívódott a bőrbe, a sminket a szokásos módon alkalmazhatjuk.
Nettó tömeg: 118 ml
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
Arcra, kézre, testre való felvitel után a krémet gyengéden masszírozza be, míg a bőr teljesen fel nem szívja. Smink alapként történő használatkor nem kell megvárni, míg a bőr teljesen beissza, elég, ha vékony filmréteget képez.
Amennyiben más FLP-s termékre is szükséged lenne, kérlek írj, segítek!
Termékeim mind eredetiek és bontatlanok!! Hosszú szavatossági idővel! Minden termékem van, akár több darab is, tehát azonnal tudom postázni, nem kell rá várni!!!
A termék leütése után vedd fel velem a kapcsolatot!
Otp bankos vagyok!
Postázás: hétköznap 12 óráig megérkezett utalást még aznap postázom, a később érkezett utalást másnap! Kérlek ezt vedd figyelembe!



Jelenlegi ára: 2 890 Ft

Az aukció vége: 2011-10-01 12:25
. Forever Aloe Moisturizing Lotion (lila krém) - FLP - Jelenlegi ára: 2 890 Ft

Fontos