2011. október 4., kedd

Tiffany ékszerdoboz bolti ár feléért Ajándék - Jelenlegi ára: 2 999 Ft


Ajándéknak (karácsonyra is! ) rendkívül elegáns és maradandó, gyönyörű használati műtárgy! Biztos lehet benne, hogy hosszú évtizedekig emlékezetes marad ez a különleges, extravagáns gyönyörűség!
Kedves Vásárló!
Mindenek elött - csak neked  - van egy rendkívül gáláns, nagyvonalú  ajánlatunk:                       - Licitálj  kettő meghírdetett termékünkre és 10% árengedményt kapsz a két termékünk árából!     A postaköltségek nem adódnak össze.  
- Licitálj  három meghírdetett termékünkre és 15% árengedményt kapsz a  három termékünkre!     A postaköltségek nem adódnak össze.  
- Licitálj  négy meghírdetett termékünkre és 20% árengedményt kapsz a  négy termékünkre!     A postaköltségek nem adódnak össze.  
Jelen, gáláns ajánlatunk visszavonásig (amíg ezt az ajánlatot látod) érvényes!  
Tiffany ékszeresdoboz. Gyönyörű kézimunka, eredeti Tigrisszem drágakő díszítéssel, bolti árának kevesebb mint feléért.   Gyűrűk, láncok. fűlbevalók, stb. elhelyezésére (csomagolására). Igazán exkluzív és elegáns megoldás ékszerek csomagolására. A vásárolt ékszer valóban szemetgyönyőrködtető elhelyezésére, az ajándékozott ékszer elképesztően exkluzív és eredeti dobozaként, minden Nő szívéhez a legközelebbi út!
Ugye te sem staneszliban kívánod az álmaid Nőjének vásárolt ékszert átadni?
Légy ebben is elegáns, nagyvonalú és gáláns!
Maradandó, elegáns, gyönyörű Tiffany ékszeresdobozka.
Anyaga: Méregdrága (30000 Ft/m2) Eredeti Tiffany üveg, eredeti Tigrisszem drágakő, a doboz alsó-része tükőr.    
Méretei:
5X5 cm alapterületű.
4 cm magasságú.
Szállítási költség:   390 Ft.
 
Az esetleges  postai töréskárból eredő csere csak a sérült árú visszaküldése után lehetséges!!
TELJESKÖRŰ JÓTÁLLÁS ÉS CSEREGARANCIA!!
Minden termékünket a legnagyobb gondossággal, több rétegben buborékos fóliába és vastag gyűrt papiba csomagoljuk, majd kibélelt erős dobozban kerülnek póstázásra! A postai szállítás során esetlegessen keletkezhető terméksérülésekért  cseregaranciát vállalunk, az esetlegessen sérült termékünket visszaküldés után díj és költségmentessen kicseréljük és újból póstázzuk a mi költségünkre!      


Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Az aukció vége: 2011-10-03 18:01
. Tiffany ékszerdoboz bolti ár feléért Ajándék - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Fontos