2012. január 15., vasárnap

Chabris, Christopher : A láthatatlan gorilla - Jelenlegi ára: 2 445 Ft *

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. A láthatatlan gorillaA könyv listaára: 2980 Ft. Leírás:
A pszichológus szerzőpáros körül-belül tizenkét éve egy egyszerű kísérletet végzett el diákokkal a Harvard Egyetem pszichológiai kurzusán. Meglepetésükre az a pszichológia egyik legismertebb kísérletévé vált. Azért is válhatott ilyen népszerűvé, mert szórakoztató módon felfed valami teljesen meglepő dolgot arról, hogyan látjuk a világot, és mi az, amit nem látunk. Jelen kötet első fejezete az egykori kísérletet írja le, melynek legfőbb tanulsága, hogy agyunk nem úgy működik, ahogy mi azt gondoljuk (a kísérlet során egy videón passzoló labdázókat kellett számolni, s az erre figyelő diákok nem vették észre a képbe besétáló, gorillajelmezes alakot a videó megtekinthető a http: //www. theinvisiblegorilla. com oldalon). Mindannyian biztosak vagyunk abban ugyanis, hogy látjuk, ami előttünk van, pontosan emlékszünk múltunk fontos eseményeire, ismerjük tudásunk határait, helyesen állapítunk meg ok és okozati összefüggéseket. De ezek az intuitív meggyőződések gyakran hibásak, és azokból az illúziókból táplálkoznak, amelyek kognitív képességeink határait fedik. A kötet további fejezetei tovább gondolják az eredeti kísérletet, s hat olyan mindennapi illúzióról szólnak, amelyek alapvetően befolyásolják életünket: a figyelem, a memória, a magabiztosság, a tudás, az ok és a lehetőség illúziójáról. Az életből kiragadott példákon keresztül a szerzők azt mutatják meg, hogy ezek, az agyunkról kialakult hamis meggyőződések, melyek veszélyesen rosszak, mikor és miért hatnak ránk, milyen következményekkel bírnak emberi kapcsolatainkra, és hatásukat hogyan tudjuk kivédeni, minimalizálni. A jegyzetekkel záródó, érdekes kötet elsősorban általános gyűjtőkörű könyvtáraknak ajánlott. ISBN: 978-615-504-943-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 445 Ft

Az aukció vége: 2012-01-14 20:31
. Chabris, Christopher : A láthatatlan gorilla - Jelenlegi ára: 2 445 Ft

Fontos